Collectie

Wat zijn de nieuwste interieurtrends voor 2017/2018? Droomhuis styliste Marije Wildekamp onderzocht dit voor u.

Het nieuwe wonen vindt een mooi evenwicht tussen enerzijds stoer en een tikkeltje industrieel en anderzijds warm en comfortabel. We zien rauwe, grove structuren naast verwassen materialen en rijke, mystieke accenten. Ook het kleurenpalet is veelzijdig. Zowel frisse, natuurlijke tinten als warme aardetinten doen het goed. Denk aan: donkergroen, grijsblauw, donkerblauw, terracotta, goud, framboos en rood met hier en daar nadrukkelijke accenten in het zwart. Het resultaat is heel stijlvol, maar het is natuurlijk vooral belangrijk dat u zich thuis voelt bij het interieur. Geef het dus een persoonlijke touch!

Marije: “Vooral de grijsblauwe tint is helemaal nu. Een coole, lichte tint, die gemakkelijk te combineren is met andere kleuren en die prachtig past bij elke interieurstijl”.

Uit de opgedane inspiratie zijn zeven Droomhuis interieurstijlen ontstaan: Wood, Beach, Landelijk, City Chic, Touch of Gold, Touch of Blue en Bright Scandinavian. De stijlen fungeren als basis voor uw interieur. Wat betreft de accessoires kunt u een keuze maken uit ons gehele aanbod. Welke interieurstijlen mogelijk zijn, ontdekt u door op uw type recreatiewoning te klikken.

Vindt u het moeilijk om uit al dat moois te kiezen of vindt u het prettig om de interieurstijlen toegepast in een ruimte te zien? Bij Droomhuis zijn zes stijlkamers ingericht. U krijgt een goed beeld van hoe een stijl eruit kan zien. Maak gerust een afspraak om een keer langs te komen, wij laten het u heel graag zien.