Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen m.b.t. Droomhuis

1. Waarom dien ik bij Droomhuis mijn interieur uitzoeken?
Wij ontzorgen u volledig en zorgen dat uw woning gereed gemaakt wordt voor eigen gebruik of verhuur. Nadat u het interieur heeft uitgezocht zorgen wij voor de plaatsing van de meubels, de stoffering, het installeren van de televisie, het ophangen van schilderijen en dergelijke. Naast het advies van onze interieurstyliste voorzien wij u van trendy, kwalitatief uitstekende producten die geschikt zijn voor de verhuur en die uw woning tevens uniek maken.

2. Hoe komen de interieurpakketten tot stand?
Onze interieurontwerpers hebben gekeken welke inrichting het beste past bij een bepaald type woning. Hierbij is gelet op de stijl, maar ook op de indeling en gebruiksgemak.

3. Wanneer is mijn bestelling definitief?
Zodra u akkoord geeft op de offerte is de bestelling definitief.

4. Waaruit is het interieurpakket samengesteld?
Het interieurpakket voor de woonkamer bestaat uit een bank, fauteuil, salontafel/bijzettafels, tv-meubel/-beugel, televisie, eettafel, stoelen, lampen (de hoeveelheid afhankelijk van het type woning en inrichting).
Het interieurpakket voor de slaapkamer bestaat uit bedden (box + matras), nachtkastjes en lampen.

5. Heb ik keuze uit een bed en matras en/of boxspring?
In het interieurpakket zijn standaard het bed inclusief een matras of een complete boxspring inbegrepen. Tegen meerprijs kunt u een luxe matras uitzoeken. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen voor een gestoffeerd matras en/of een hoofdbord. Tevens zijn er langere en bredere boxsprings en matrassen te verkrijgen (eigen bijdrage). Onze styliste adviseert u graag.

6. Wat kan ik verwachten van de stoffering?
De stoffering in het interieurpakket bestaat uit gordijnen, een vloer en eventueel jaloezieën. Wanneer de vloer niet gelegd is door de bouwer, kunt u bij ons de vloer uitzoeken. Zodra het chalet opgeleverd is kan onze stoffeerder inmeten, de vloer leggen en op een later tijdstip de gordijnen ophangen.

7. Geven jullie garantie?
U heeft 1 jaar garantie op het interieurpakket. Deze heeft betrekking op eventuele productmankementen. Let op: de garantie geldt niet op slijtage of schade door gebruik.

8. Wanneer kan ik de meubels verwachten?
Wij streven ernaar om de meubels vier tot zes weken na goedkeuring van de offerte en/of drie tot zes weken nadat het chalet door de parkmanager is vrijgegeven, te leveren. Is uw bestelling compleet dan wordt deze met de eerst mogelijke zending naar het park meegeleverd. Facturatie verloopt via het park. 

9. Bij wie kan ik tussentijds de status van de aflevering van mijn woning opvragen?
Vragen over de aflevering van uw woning kunt u stellen aan uw verkoper of de parkmanager.

10. Bij wie kan ik de status van de meubelleveranties opvragen?
U kunt de status van de meubelleveranties opvragen bij Droomhuis. Droomhuis is bereikbaar via 088-0551570 of info@droomhuis-interieur.nl

11. Hoort er ook een servies bij het pakket?
Ja, kopjes, borden, bestek e.d. zijn bij het pakket inbegrepen en worden via het park geleverd.

12. Ik heb een leuke bank bij IKEA gezien, kan Droomhuis die voor mij bestellen?
Nee, dat kan niet. Droomhuis heeft op basis van verschillende criteria een aantal leveranciers geselecteerd waar het meubilair besteld wordt. Daarnaast streeft Droomhuis naar eenheid op het gebied van uitstraling van de woningen die voor de verhuur worden aangeboden. Wilt u toch een bepaalde bank, dan zult u die zelf moeten aanschaffen, mits de woning alleen voor eigen gebruik is. Voor het bedrag dat u dan niet van uw budget gebruikt mag u iets anders uitkiezen bij Droomhuis.

13. Hoe houd ik mijn meubels in goede conditie?
Voorkom beschadiging door scherpe voorwerpen als gespen, hakken en dierennagels. Spijkerbroeken kunnen afgeven op lichte stoffen en (kunst)leer. Transpiratievocht en vet afkomstig van huid of haar kan nadelig zijn voor de bekleding. Neem de meubelen eens per drie weken af met een schone, zeepvrije, vochtige theedoek. Strijk voorzichtig met de vleug mee. Ook het regelmatig stofzuigen van uw meubels is aan te bevelen.